Boekhandel Van Rossum en Uitgeverij Brandt nodigen u van harte uit voor de presentatie van het boek ‘Eigen baas’ van Rutger Koopmans (ex-bankier, ondernemer, commissaris en enkele jaren zakelijk adviseur van Johan Cruijff). De presentatie vindt plaats op 30 oktober, om 20.00 uur, bij ons in de winkel. Koopmans zal iets over zijn boek vertellen, en zal natuurlijk signeren.

Wilt u erbij zijn? De toegang is gratis, maar het is wel fijn als u zich even aanmeldt. Dat kan via winkel@boekhandelvanrossum.nl of 020-4707077.

Veel mensen raken tegenwoordig, vrijwillig of niet, hun vaste baan of beroep kwijt. De onzekerheid die iedereen dan ervaart – kan ik dat? durf ik dat? – heeft ook een mooie keerzijde: vrijheid!
Auteur Rutger Koopmans besloot in 2008 zelf op te stappen als bankier. Hij wilde nieuwe wegen inslaan en bij zichzelf andere talenten ontwikkelen. Dat ging beslist niet zonder ups en downs. Maar: Ik ga liever aan mijn eigen principes ten onder dan aan die van een ander, was een motto dat hij leende van Johan Cruijff, voor wie hij een aantal jaren zakelijk manager was.
In De prijs van vrijheid deelt Koopmans op een openhartige manier zijn ervaringen als vrij man. De lessen die hij daaruit trekt zijn een aanrader voor mensen die vanuit een vrije geest hun eigen keuzes willen maken, die hun eigen principes willen volgen en die de prijs voor hun vrijheid willen betalen.