Boekhandel van Rossum heeft een eigen leesclub: Forum van Rossum. In deze reeks nodigen we u steeds uit om aan het einde van de maand met ons en met elkaar over een boek te praten. Elke maand staat weer een ander boek centraal. De gespreksavonden zijn levendig, gevarieerd, soms scherp en altijd gezellig.

Gedurende de maand voorafgaand aan iedere bijeenkomst, zetten we het te bespreken boek in onze winkel speciaal in de aandacht. Ook sturen we, voor wie dat interessant vindt, via e-mail af en toe een artikel over het boek. Wilt u die e-mails ontvangen? Schrijft u zich dan in op de aparte Forum-mailinglijst, hieronder (dit is een andere mailinglijst dan onze algemene). U kunt zich naar believen in- en uitschrijven, al naar gelang u graag naar de bijeenkomst van de betreffende maand wilt komen.

De eerstvolgende bijeenkomst van Forum van Rossum is op donderdagavond 29 juni, om 20.00 uur, en gaat over Fuzzie van Hanna Bervoets, een troostrijk modern sprookje over gemis, genegenheid en de vraag in hoeverre affectie zich laat afdwingen. Herkenbaar, confronterend, droogkomisch en ontroerend. Zonder meer een roman die iets losmaakt bij de lezer, en dus uitstekend geschikt om een avond over van gedachten te wisselen. Wij doen dat graag met u! U kunt zich aanmelden via winkel@boekhandelvanrossum.nl of 020-4707077. Meer informatie hier. Aanmelden kan via winkel@boekhandelvanrossum.nl of 020-4707077.

Schrijf u hier in voor updates van Forum van Rossum: