logoOp 29 april 2017 viert Nederland Independent Bookstore Day. Dan vieren we de boekhandel. Want een boekwinkel is meer dan een winkel. In de boekwinkel vinden we inspiratie, raken we ontroerd. We lezen, kijken, vergapen ons er. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. Daarom kun je die dag speciale uitgaven kopen, in gelimiteerde oplages, en vinden er bijzondere optredens plaats.

Bij Boekhandel van Rossum grijpen we deze gelegenheid aan voor het organiseren van een BoekenBuurtBorrel. Om te vieren dat het twee jaar na onze ingrijpende verbouwing nog steeds zo goed gaat met onze mooie boekwinkel, en vooral omdat u – onze geliefde klanten – ons door de jaren heen door dik en dun zo trouw bent gebleven. Amsterdam Oud Zuid is een ware boekenbuurt, en Boekhandel van Rossum is daarvan het kloppende hart, maar dat is uiteindelijk alleen maar zo omdat u steeds weer uw weg naar dat hart weet te vinden.

Daarom bouwen we een klein feestje, voor onszelf maar vooral voor u. Op zaterdag 29 april bent u (zoals altijd) van harte welkom. Om een uur of 16.30 uur beginnen we met borrelen: hapjes, drankjes en een muziekje. En er vinden korte optredens plaats van schrijvers die op de een of andere manier aan ons verbonden zijn.

Wie dat zijn, zal in de komende weken duidelijk worden. Voor nu kunnen we verklappen dat oud-medewerker Roos van Rijswijk (die de Anton Wachter-prijs won voor haar romandebuut Onheilig) en onze medewerker Joost Baars (die onlangs debuteerde met zijn dichtbundel Binnenplaats) van de partij zullen zijn.