We weten het. U heeft te veel boeken. We horen het regelmatig als u, trouwe klant als u bent, weer eens met een stapeltje aan onze kassa staat. Maar is het eigenlijk wel mogelijk om te veel boeken te hebben? Hoe vol een boekenkast ook is, er kan altijd wel één boekje bij. En nog een. En nog een. Geloof ons, wij hebben er ervaring mee.

Maar al die boeken hebben natuurlijk ook gevolgen voor uw portemonnee. Daar hebben we iets op gevonden, namelijk onze jaarlijkse zomeropruiming, met reuze veel mooie boeken voor de helft van de prijs. Morgen, zaterdag 29 juli, gaat hij weer van start!

Het is dankzij uw trouwe klandizie dat wij nog altijd een boekhandel zijn met een bovenmatig rijke voorraad. En boekhandels met een rijke voorraad, zijn ook boekhandels met een rijke opruiming. Want er is weer heel veel te halen in onze uitverkoopdozen. In alle categorieën. Literatuur, geschiedenis, biografie, poëzie, filosofie, wetenschap, kookboeken, kinderboeken, en ga zo maar door. Er is voor elk wat wils.

We zullen onze opruiming gedurende de zomervakantie blijven aanvullen. Het loont dus ook om meerdere keren langs te komen. En natuurlijk gaat het verschijnen van nieuwe boeken in de zomer gewoon door. Maak dus maar vast ruimte in uw boekenkast. Wees welkom bij Boekhandel van Rossum! En neem uw vrienden mee.

Deel dit bericht:
Vanaf zaterdag 29 juli: Zomeropruiming!